#1 in de Detroit auto show 2018

een truck voor elke job

In-floor opbergruimte

Neem je gereedschap, je uitrusting en wat je nog meer nodig hebt met het beschikbare bagageruim in de vloer die je spullen veilig opgeborgen houdt (alleen beschikbaar op Crew Cab-modellen).

High-strenth steel frame

98% van het staal dat in het frame wordt gebruikt, is van hoogwaardig staal, waardoor de stijfheid en duurzaamheid toenemen. voor een ​​best-in-class V8-motortrekvermogen!

ACTIVE-LEVEL™ FOUR-CORNER AIR SUSPENSION

Onze beschikbare klasse-exclusieve Active-Level ™ vier-hoeks luchtvering biedt automatische laad leveling en is specifiek ontworpen om de mogelijkheden te verbeteren en de uitzonderlijke prestaties te behouden waar Ram-trucks om bekend staan!

LUXE ZONDER COMPROMISSEN

DE MEEST BEKWAME RAM 1500 OOIT

Exterieur

Een vrachtwagen is het toppunt van hard werken. Een sportwagen is ontworpen om aerodynamisch te zijn. Ram Brand Engineers hebben zowel vermogen als prestaties in één voertuig behaald.

WIJ STAAN ACHTER ONZE TRUCKS

AllSecure® centraal vergrendelingssysteem

Met een simpele klik op uw sleutelhanger, het beschikbare Class-Exclusive AllSecure® Central Locking System 12 maakt gebruik van het antidiefstalsysteem van uw voertuig om uw hele voertuig te beschermen. Het systeem beschermt zelfs de inhoud van het beschikbare RamBox®-laadbeheersysteem.

elektronische stabiliteitscontrole

De Ram 1500 is uitgerust met elektronische stabiliteitscontrole
- een geavanceerd systeem dat de bestuurder helpt om onder ongunstige omstandigheden de baas te blijven. Deze functie omvat Hill Start Assist, Trailer Sway Control
, Ondersteuning voor regen rem, remhulp en klaar waarschuwings remmen

GEAVANCEERDE BEWAKENDE BESCHERMING

De Ram 1500 is uitgerust met enkele van de meest geavanceerde veiligheids- en beveiligingstechnologieën die er zijn. Met dynamische kreukelzones, zijwaartse deurbalken en een geavanceerd airbagsysteem is uw Ram-truck ontworpen om uw kostbaarste vracht te beschermen.

commando centrum

Met het beschikbare Uconnect®-systeem kan uw vrachtwagen dubbele taken uitvoeren als mobiel kantoor of entertainmentcentrum. Ram 1500 biedt de nieuwe beschikbare Uconnect® 4C NAV met een 8,4-inch touchscreen, 4G LTE, HD Radio ™, Android Auto ™, Apple CarPlay®-ondersteuning en meer. Met Remote Vehicle Start, SOS Call en Vehicle Finder geniet u ook van verbeterde veiligheid en beveiliging. Beschikbaar op geselecteerde sierlijsten, hebben we prachtig Europees geproduceerd hout in onze panelen verwerkt om stijlvolle granen en een gladde, elegante afwerking te bieden.

Onze voorraad

LUXE ZONDER COMPROMISSEN

DE MEEST BEKWAME RAM 1500 OOIT

© Autobedrijf van Schaik 2021