Over ons

Voor al uw occasions en exclusieve auto’s in Leeuwarden

Een occasion kopen, is een kwestie van vertrouwen. We willen allemaal kwaliteit voor een betaalbare prijs, ook als het om een gebruikte auto gaat. Autobedrijf van Schaik heeft een uitstekende naam opgebouwd en is al jaren een vertrouwd adres. In onze showroom aan de Jupiterweg te Leeuwarden staan allerlei occasions in diverse prijsklassen, van onder tot boven gecontroleerd door onze servicepartner. Sinds maart 2015  zijn wij te vinden aan de Jupiterweg 1 waar onze nieuwe showroom te bezichtigen is. Verder hebben wij ook tal van exclusieve auto’s. Van Ferrari, Maserati en Lamborghini tot Duitse toppers als Porsche, BMW en Audi. 2500 m2 puur autogenot. De mooiste auto’s, de beste deal. Dat is Autobedrijf van Schaik!

Een passende auto voor elk budget

Voor ieder budget hebben wij een passende auto. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Daarbij kunt u rekenen op een goed advies van onze ervaren medewerkers. Bij Autobedrijf van Schaik komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij zijn BOVAG gecertificeerd en gaan graag een duurzame relatie met u aan. Een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen
 

Ontdek onze occasions

Om u alvast te oriënteren kunt u op onze site gehele occasionprogramma en verdere dienstenpakket bekijken. Alle occasions zijn overzichtelijk in beeld gebracht. De foto’s zijn prachtig, maar in het ‘echt’ zijn onze auto’s nog mooier! Een auto moet je zien, voelen en natuurlijk proberen. Kom eens kijken bij Autobedrijf van Schaik, kom persoonlijk kennismaken. Dat is de eerste stap op weg naar een prachtige, betaalbare occasion.

LUXE ZONDER COMPROMISSEN

Bekijk de RAM 2019 nu in onze showroom

© Autobedrijf van Schaik 2021